Wanneer u uw hond naar de trimsalon brengt, zorg dan dat deze goed uitgelaten is. Geef hem ook niet vlak van te voren een volle bak eten. Houdt het afscheid kort dan is het makkelijker voor uw hond om zich aan te passen aan de situatie. Doordat u als eigenaar niet bij de behandeling aanwezig bent, kunnen wij veel beter contact leggen met de hond.

Zodra is afgesproken wat we gaan doen met de vacht en de kosten van de behandeling, verlaat u de salon. De hond wordt eerst voorgewerkt. Dat wil zeggen: plukken, nagels knippen en oren controleren. Dan gaat hij in bad. Wij gebruiken hoogwaardige en verzorgenden producten. Daarna wordt de hond helemaal gedroogd, d.m.v. een blazer en een föhn. Hierna wordt hij afgewerkt. Wanneer hij bijna klaar is wordt er contact met u opgenomen en mag u hem op komen halen. Kijk even goed of alles naar wens is, eventueel kan hier of daar nog wat ingekort of aangepast worden.

Indien uw hond vlooien ( of andere parasieten) heeft, willen wij dat graag van te voren weten. Uw hond krijgt bij ons een vlooienbehandeling, in bad. Geen pipet of iets dergelijks. De hond gaat zover mogelijk vlo-vrij naar huis. Daar zal hij onmiddellijk opnieuw besprongen worden; het grootst probleem bij vlooien is de omgeving. Elders op de website( tips) vindt uitgebreidt uitleg over vlooien en het bestrijden hiervan.

Als u helemaal tevreden bent met de behandeling rekent u af, contant of met pin, en indien gewenst kan meteen een vervolgafspraak gemaakt worden.

Ga hier naar de prijslijst.